Kalusto

Antiokia Oy:llä on käytössään monipuolinen kalusto asiakkaiden kuljetustarpeiden tyydyttämiseksi. Ajoneuvokalustomme valikoidaan kahdella periaatteella: tarkoituksenmukaisuutensa ja kustannustehokkuutensa mukaisesti. Asiakastarpeen mukaan hankimme aina sopimuksenmukaiset ajoneuvot kulloisenkin kuljetustarpeen mukaisesti.

Kalustomme koostuu pienistä lämpösäädellyistä kaksiakselisista jakoautoista nelilämpöisiin moduuliyhdistelmiin sekä erityismatalista kolmiakselisista tunnelimyyristä kokosivuaukeaviin rahtiyhdistelmiin.

Oma korjaamomme pitää kalustostamme ensisijaisesti huolta, mutta tarpeen vaatiessa käytämme myös kauppakorjaamojen palveluita.

Käytännön toiminnassa kaluston toimintavarmuus on ratkaisevan tärkeä laadun tuottamiseksi, kuljetus ei voi jäädä ajamatta kalustorikon vuoksi. Uusi tai käytetty, tuhat tai miljoona kilometriä takana, auto tai perävaunu voi rikkoutua ja kylmäkone hyytyä. Kuljetusliikkeen kalustonhallinnassa ennakoiva kunnossapitojärjestelmä on ratkaisevan tärkeässä asemassa, 10 sentin osan vaihtaminen ennakkoon omalla korjaamolla voi säästää 10 000 euron kustannuksesta, joka aiheutuu, kun tuo 10 sentin osa keskeyttää matkan Haukiputaalla. Antiokia Oy tilasi insinööriopiskelija Mika Virtaselta opinnäytteen Kuorma-auton ennakkohuoltosuunnitelman toteutus.

Kaluston jatkuva uudistaminen

Antiokia Oy:n toiminnan ohjenuorana on jatkuva uuden oppiminen ja kehittyminen sekä uudistuminen. Tämä pätee myös kaluston osalta ja päivitämmekin kalustoamme jatkuvasti tarpeen mukaan.